Gwy wandelt

zaterdag 4 oktober 2014

Zonnige boswandeling

Toen we in de tuin van het
Bardelaeremuseum zaten
nam René deze foto
Vanuit Oosteeklo startte de boswandeling van wandelclub 'De Kwartels', dat is de wandelclub waarvan ik lid ben. Ik mis er dan ook niet graag een wandeling van, zeker niet een mooie boswandeling. Maar hoe er geraken?. Het dorp Oosteeklo is wat openbaar vervoer betreft karig bedeeld in het weekend.
Gelukkig kon Daniel me komen op pikken. Dank u, Daniel. 
In de startzaal waren we afgesproken met Clément en Annemie.
Met ons gevieren begonnen we in stralend weer aan onze tocht. Het was een boswandeling die ons doorheen de Lembeekse bossen bracht. In het Bardelaere museum hadden we onze 1ste rust. Vele mensen genoten van de oude gebruiksvoorwerpen, en de vreemde creaties die hier te zien zijn. Hier maakten wij die voor de 24 gekozen hadden een mooie extra lus, zodanig dat onze 2de rust ook in dat folkloremuseum was. 
We ontmoetten Linda die ons de rest van de tocht zou vergezellen. 
Het was een droge wandeling. Paden waar we anders door de modder moeten zigzaggen waren nu vlot begaanbaar. Dat maakt het met elkaar babbelen en gedachten uitwisselen veel gemakkelijker.
Onze 3de rust hadden we in de Oude Abdijhoeve, nu een grote manege. Alle afstanden kwamen hier samen. Het was dan ook een grote groep die samen naar de startplaats in het dorp van Oosteeklo wandelde.
Het was een heerlijke wandeldag vandaag. Zo begin oktober nog een zonnige tocht door een mooi gebied kunnen maken, dat is puur genieten. 

Bekijk al op Google+ de fotoreeksen van Gino , René en  Clément  . Ongetwijfeld zullen er nog volgen. 

Geen opmerkingen: