Gwy wandelt

zaterdag 11 januari 2014

100 km in Antwerpen

Daarmee is onze eerste 100 km voettocht van dit jaar gestart.
Vrijdagavond om 21 uur begon onze tocht in Schilde. We waren met 59 deelnemers uit verschillenden Europese landen. Onze baankapitein Frank Rottiers bracht ons in de nacht naar de stad Antwerpen. De tocht werd zo om de 13 km onderbroken voor een rust. Het uitgaand publiek in het Antwerpse bewonderde ons en moedigde ons luidkeels aan. We trokken langs goed verlichte winkelstraten en bezienswaardigheden. Ook natuurlijk door meer sobere woonwijken.
Na een ontbijt geserveerd met verse espresso-koffie verlieten we de stad om door het Peerdsbos en Brasschaat te trekken, en zo langs  'S Gravenwezel weer naar de Karekiet te trekken waar in het restaurant Mano ons middagmaal  opgediend werd. Al 75 km gestapt was het nadien nog 25 km te stappen. Die bracht ons naar Oedelgem.
Sommigen onder ons konden deze laatste 25 niet meer zo kwiek afleggen. Maar iedereen heeft de tocht beƫindigd met homologatie.
Met genoegen denken we aan deze eerste 100 van het jaar 2014.
Goed parcours, goed gezelschap, veel ervaringen kunnen uitwisselen. Kortom het was een goede groepswandeling.

1 opmerking:

Guy (= Gwy) zei

Nawoord: Ik wil mijn vrienden en mijn familie hartelijk danken voor de SMS-jes en de telefoontjes onderweg. Die gaven een mooie een ondersteuning